среда, 11. септембар 2013.

RIFFEST 2013: Objavljeni detalji



Već je ranije spekulisano da se sprema novi festival kod nas, a danas je to zvanično, konačno, i potvrđeno. ADRENALINE PROMOTION organizovaće sredinom, tačnije, četrnaestog decembra ove godine festival pod nazivom RIFFEST 2013, koji će se održati u Bečeju u Omladinskom sportskom centru "Mladost".

Ovo je inače prvi RIFFEST koji će biti održan, a na njemu će nastupiti velika imena metal muzike, kao što su: Dark Tranquillity, Sybreed, Fleshgod Apocalypse, Melechesh, Mors Principium Est, Ragnarok i Hell Season, koji je domaćoj publici poznat kao nekadašnji bend Bloodline, a koji će biti domaća podrška na ovom festivalu.

Kao što već napomenusmo, festival će se održati 14. decembra 2013. godine, sa početkom u 16 časova, a karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i preko sajta eventim.rs. Cena karata u pretprodaji kretaće se od 1200 dinara, do 01. decembra, dok će od prvog do 13. decembra cena karata biti 1800 dinara. Na dan festivala, cena karata iznosiće 2000 dinara. Karte su u pretprodaji od 01. oktobra, pa stoga navalite, jer nikad bolja skupina bendova za jeftinije novce nije mogla da se vidi na ovakvom mestu!

Нема коментара:

Постави коментар