субота, 1. септембар 2012.

Bane - Poslednji nastup do 2014.



Novosadski Melodic Black Metal bend Bane, inače "brainchild" svima dobro poznatog Branislava Panića, imaće svoju poslednju svirku u ovoj i sledećoj godini u Beogradu.

Naime, Branislav je već ranije najavio da će do jeseni moći da se organizuju svirke po Srbiji i okolini, a da će posle toga bend biti na pauzi do 2014. godine. Za to vreme, bend će izdati svoj novi album "The Acausal Fire" koji će biti izdat za "Abyss Records".

Inače, posle završetka ove, poslednje turneje za naredne dve godine, Branislav će se preseliti u Kanadu, a pritom će najverovatnije relocirati i bend tamo. Da podsetimo, Bane iza sebe ima veoma uspešan album "Chaos, Darkness & Emptiness", koji je na Serbian Metal Portalu izabran za najbolji album 2010. godine.

Svirka će biti održana u Beogradu, u klubu Gun, i to 6. oktobra ove godine. Karte su u prodaji od 15. septembra, i biće prodavane po simboličnoj ceni od 666 dinara. Mogu se nabaviti u CD Shopovima Mungos (Njegoševa 8, Novi Sad) i Felix (TC Sremska, Beograd). Rezervacija karata takođe se može izvršiti na zlabogpromotions@gmail.com. Za predstojeći nastup najavljeni su i gosti koji će biti naknadno predstavljeni. Sve je u organizaciji Zlabog Promotions.

Нема коментара:

Постави коментар