среда, 20. фебруар 2013.

!T.O.O.H.! - (Ponovni) prestanak sa radom



Iako su se skoro tek ponovo okupili, ipak im nešto ne dopušta ostanak među živim bendovima. Češki Progressive Death Metal / Grindcore bend !T.O.O.H.! izdao je saopštenje da će se bend ponovno raspasti, iako su se tek pre nešto manje od dve godine ponovno okupili.

Naime, posle nastupa u Ostravi, bend je odlučio da se povuče na većanje o svom daljem postojanju. Odlučili su da će album koji je najavljen za ovu godinu pod nazivom "Democratic Solution" biti poslednji i oproštajni album. Sve ovo izazvano je pre svega time što gitarista i pevač Jan Humanoid Vesely više ne može da nastupi u svojoj punoj snazi i formi, kao i njegovim frustracijama i stresom posle nastupa.

Još uvek nije objavljeno kada će novi album biti u prodaji, ali je rečeno da će to svakako biti oproštajni album, jer je za članove benda postojanje kao studijskog projekta jedan veliki apsurd. Inače, da podsetimo, prošle godine, pevaču i gitaristi, Humanoidu dijagnostikovana je paranoidna šizofrenija. Bend je najavio skori završetak miksovanja i rada na novom albumu.

Нема коментара:

Постави коментар