уторак, 21. август 2012.

Dobrodošli

Evo, i ja da se predstavim. Ovaj blog će se baviti svim događajima iz metal muzike, a koji predstavljaju naše interesovanje. Ko god da je došao na ovaj blog da bi se informisao o izdanjima i vestima iz metalcore, deathcore, nu metal i sličnih modernih žanrova, može odmah da podigne svoj kursor i napusti ovaj blog.

Sve ovo je došla kao jedna veoma zanimljiva ideja koju ćemo se moj kolega i ja potruditi da što bolje realizujemo, a to je - recenziranje i objava vesti iz sveta metal muzike, ali i njoj sličnih žanrova koji spadaju u naš ukus. U sve ovo ulažemo iskustvo u slušanju i prevashodno, filozofiranju i tupljenju mozga svim ovim, pa stoga možete da pobegnete koliko vas noge nose ako niste spremni da posle čitanja pojedinih recenzija i mišljenja, izvadite svoj mozak, bacite ga u WC šolju i povučete vodu 117 puta.

Na kraju krajeva, ovo je blog koji će biti na SRPSKOM jeziku. Mi nismo nikakvi nacionalisti niti kakvi ultra trve srBski nacionalisti, već jednostavno smatramo da ovakvih stvari na engleskom ima i previše, i mislim da je vreme da se pojavi neko na domaćem nivou koji će sve ovo približiti našoj publici. Sve u svemu, blog će služiti - najavi koncerata, recenziranju i vestima iz domaće i strane scene. Naravno, to je samo početak, možda ćemo i proširiti namenu bloga, ali ko zna.

Pozdrav.

1 коментар: