петак, 24. август 2012.

Vader - Najavljen novi album



Poljski Death Metal bend Vader, najavio je novi album pod nazivom "Straight to Hell". Ne zna se kada bi album uopšte mogao i početi da se snima, ali se zna da će se o svemu tome razmišljati kada se završi nadolazeća turneja "Back to the Black". Turneja će se zapravo sastojati iz mnogo raznolikih pesama, tačnije, setlistu će činiti pesme koje će obuhvatiti celokupno postojanje benda, i nastupi će trajati oko 70 minuta.

Bend je najavio da se neće zaustaviti, tj. da će se na sledećem albumu početi sa radom tek kada bude odsviran ceo album "Black to the Blind" iz 1997. godine, po kome turneja i nosi naziv. Turneja će otpočeti iz Poljske i Češke u decembru ove godine, a bend planira da obiđe skoro čitavu planetu, preko Australije i Novog Zelanda, Kine, Tajvana, Južne Amerike, i naravno Sjedinjenih Država u proleće 2013. godine.

Inače, Vader je prošle godine izdao album koji mnogi kritičari cene kao "najbolji album koji je taj bend do sada napravio". Lično se ne slažem sa tim, ali videćemo, možda nas novi album nosi do zvezda, a možda i "Pravo u pakao".

Нема коментара:

Постави коментар