среда, 29. август 2012.

Rotten Clarity - Početak novog poglavlja



Zrenjaninski Melodic Death Metal sastav Rotten Clarity završio je jedno poglavlje svog postojanja. Naime, poslednjih meseci ovaj bend je skraćen sa nekoliko na samo jednog člana, što ga je faktički činilo one-man bendom.

Jedini preostali član Igor Jovanović, odlučio je da se poglavlje ovde i završi, tako što bend više neće nositi ovo ime, već će novo ime benda od sada biti Ineffable. Na takav potez se odlučio samim tim što je želeo da sa novim imenom započne nešto novo, možda čak i promenu žanra. Da Rotten Clarity ne bi ostalo samo mrtvo slovo na papiru, Igor je odlučio da prvo izdanje koje će biti izdato pod novim imenom nazove baš - Rotten Clarity, u sećanje i u čast imena benda.

Da podsetimo, pre ova dva imena, bend je nosio i ime Negative Creep u nekoj ranijoj fazi, ali je to bilo kratkog veka, pa stoga nije ni objavljeno.

Da bi se dokazalo da se na novom projektu radi, Igor Jovanović odlučio je da postavi naslovnu pesmu novog izdanja, tačnije raw demo snimak pesme Rotten Clarity koja će se naći na tom izdanju. Kako to zvuči, možete poslušati ispod. Inače, trenutno se radi na orkestralnim aranžmanima za novo izdanje, i uskoro će otpočeti njegovo snimanje.


Нема коментара:

Постави коментар