среда, 22. август 2012.

Gorgoroth - Detalji o promeni vokala



Norveški Black Metal bend, Gorgoroth izdao je saopštenje da je gitarista, i jedan od osnivača benda. Infernus, rešio da se dosadašnji pevač Pest izbaci iz benda. Za razliku od mnogih drugih bendova, ovde je to rešeno da promene počnu da deluju odmah, pa je stoga Pest napustio bend odmah, bez prilike da bude vokal na predstojećim koncertima koji su već zakazani.

Na njegovo mesto, kao vokal na već zakazanim svirkama i koncertima, pojaviće se Hoest, poznat po svom bendu Taake. Bend od 7. septembra kreće na turneju, i deliće binu sa bendovima poput Keep of Kalessin  i Autopsy. Radi se o turneji po Južnoj Americi, gde spadaju nastupi po Brazilu, Kostariki, Kolumbiji, Gvatemali i El Salvadoru.

Vest koja nije bila baš tako očekivana, jeste da je Infernus najavio da će na sledećem albumu, koji će biti nazvan "Instinctus Bestalis", vokalista biti Atterigner, inače vokal kragujevačkog Black Metal sastava Triumfall. Takođe je najavljeno da će posle izdavanja albuma, on postati i full time member benda.

Нема коментара:

Постави коментар