петак, 25. јануар 2013.

HYPOCRISY - Detalji o novom albumu, nova pesma



Švedski Melodic Death Metal bend Hypocrisy izneo je detalje o svom novom albumu u javnost. Već od ranije bilo je poznato samo da će se novi album zvati End of Disclosure, ali to je bilo to. Sada je veći broj detalja o istom poznat.

Naziv albuma je već od ranije poznat, ali je bend odlučio da danas bude iznet i izgled omota i traklista novog albuma. Čini se da to gospodinu Tagtgren-u nije bilo dovoljno, pa je zatim odlučio da se u javnost izbaci i pesma sa novog albuma, i to baš naslovna pesma albuma - za one koji nemaju logike - "End of Disclosure".

Nije potrebno previše znanja pa da bi se već unapred znalo da je album rađen u studiju Abyss u Švedskoj, koji je inače u vlasništvu Peter Tagtgren-a, mastermajnda, pevača i gitariste benda. Album će se pojaviti 22. marta 2013. godine preko izdavačke kuće Nuclear Blast Records, a omot albuma urađen je od strane Wes Benscoter-a, koji je poznat po radu sa bendovima Slayer, Nile, Vader, i Kreator.

Tagtgren je komentarisao u saopštenju: "Ovog puta vratili smo se korenima. Osećao sam da smo se malo udaljili od početaka u poslednjih par albuma, te će zato ovaj album zvučati malo drugačije u odnosu na njih. Međutim, iako su tu promene - ovo je i dalje Hypocrisy i to više nego ikad - brz, težak i epski! Uživajte!"

Kako izgleda traklista i omot albuma, ali i kako zvuči nova pesma, možete pogledati, tj. poslušati ispod.


01 - End of Disclosure
02 - Tales of Thy Spineless
03 - The Eye
04 - United We Fall
05 - 44 Double Zero
06 - Hell Is Where I Stay
07 - Soldier of Fortune
08 - When Death Calls
09 - The Return


Нема коментара:

Постави коментар