петак, 11. јануар 2013.

Summoning - Detalji o novom albumu



Posle skoro 7 godina čekanja, konačno počinje nešto da se događa. Austrijski Epic / Symphonic Black Metal bend Summoning objavio je određene detalje o svom novom albumu. Iako je pre par godina rečeno da nema ideja o bilo kakvom izdavanju novog albuma, sada je to konačno, na svu sreću, opovrgnuto.

Bend je objavio da je dobar deo gitara snimljen, kao i vokalne deonice Protector-a. Međutim, rađene su određene izmene, pa je intro koji je trebalo da se nađe na ovom albumu zamenjen drugim, dok će ovaj najverovatnije biti bonus pesma, kao i jedna pesma sa Oath Bound sesija koju već svi nazivaju "missing song".

Ne zna se sasvim tačno koliko će album imati pesama, pa se stoga o tome još uvek ništa ni ne nagađa. Datum izdanja albuma takođe nije određen, ali se pretpostavlja da će se u izdanju naći u prvom kvartalu 2013. godine, a da bi uskoro trebalo da se pojavi i određeni teaser za album na stranici njihove izdavačke kuće. Naravno, album će biti izdat preko izdavačke kuće Napalm Records, kao i svi prethodni. Takođe, objavljeno je ime kao i omot albuma, pa će novo poglavlje Summoning-a nositi naziv Old Mornings Dawn's.

Summoning je nastao 1993. godine, iza sebe ima 6, a ovo će im biti sedmi studijski album, i prvi u poslednjih 7 godina. Poslednji album izdat je 2006. za Napalm Records i nosi naziv Oath Bound. Bend čine Silenius i Protector koji se i smatraju ideolozima benda od samog početka. Kako izgleda omot albuma možete pogledati ispod.


Нема коментара:

Постави коментар