петак, 11. јануар 2013.

Candlemass - Izabran za najbolji švedski bend ikada



Svedoci smo toga da je Švedska država u kojoj cvetaju najbolji bendovi. Među mnogo fantastičnih bendova, potpuno je teško izdvojiti samo jedan - najbolji. Švedski RockMagazine je prošlog meseca objavio 100 najboljih bendova u Švedskoj svih vremena.

Među stotinu veličanstvenih našli su se i Opeth, Entombed, In Flames, At the Gates, Katatonia, Hypocrisy, Necrophobic, Dismember i mnogi drugi, ali titulu najveličanstvenijeg od njih poneo je upravo Epic Doom / Heavy Metal bend Candlemass. U ocenjivanju je učestvovalo 40 novinara koji se pretežno bave rok i metal novinarstvom. Članovi benda izjavili su da su veoma počastvovani ovom nagradom.

Inače, bend je pre par dana objavio novi split singl sa bendom Entombed na kome je Candlemass obradio klasik Entombed-a - "To Ride, Shoot Straight and Speak the Truth", dok je Entombed obradio pesmu "Black Dwarf" benda Candlemass sa istoimenog albuma iz 2005. godine. Ovo je inače prvo izdanje na kome se kao vokalista nalazi Mats Leven otkad je preuzeo vokalne dužnosti od prethodnog pevača - Roberta Lowe-a.

Kako zvuči obrada, možete čuti ispod.


Нема коментара:

Постави коментар