петак, 25. јануар 2013.

Subterranean Masquerade - Novo izdanje konačno u martu



Američki Psychodelic Progressive Metal bend Subterranean Masquerade, objavio je da će se novo izdanje ovog benda konačno moći slušati od marta meseca ove godine.

Inače, ovo će biti prvo izdanje ovog benda, čiji je status do sada bio poprilično neizvestan, još od 2005. godine i albuma prvenca Suspended Animation Dreams. Za sada, izneto je da će novi EP nositi naziv Home, a da će se na njemu naći dve pesme, od toga jedna obrada benda The Mission.

Inače, Home će biti samo "tizer" za album koji će tek biti izdat, a za koji bend piše materijal već godinama, što je izazvalo ovoliko čekanje i pauzu. EP je sniman u više studija, sa postavom u koju ulaze i arapski orkestar, kao i bubnjar benda Orphaned Land Matan Shmuely i basista benda Novembers Doom Mike Feldman. Miks EP-a rađen je kod poznatog produkcijskog giganta Dan Swano-a u studiju Unisound u Švedskoj, dok je omot radio Travis Smith, poznat po radu sa bendovima Katatonia i Opeth.

Subterranean Masqerade nastao je 1997. godine, a definitivno najzapaženiji član benda je pevač Paul Kuhr, inače publici poznat iz bendova Novembers Doom i These Are They.

Нема коментара:

Постави коментар